Vælg en side

Vegetarburgere i airfryer

Denne opskrift på vegetarburgere i airfryer kombinerer hjemmelaget brød med en lækker farse af gulrøtter, squash og ost. Brødet tilberedes i airfryeren for at få en sprød overflade, mens farsen tilberedes på lav varme for at bevare smagen og teksturen. Dette er en perfekt ret for dem, der ønsker en sund og velsmagende vegetarisk burger. Opskriften er let at følge og kan tilpasses efter personlige smagstilbøjeligheder. Du kan tilføje dine yndlingskrydderier eller grøntsager for at gøre retten endnu mere spændende.

(4.2/5 - 50 anmeldelser)

Vegetarburgere i airfryer
FORB. TID: 20 min
TILB. TID: 26 min
TOTAL TID: 46 min
RET: Tilbehør
KØKKEN: Norsk/Internasjonal
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 100 ml vand
  • 4 ss melk
  • 1 ss honning
  • 21 g gjær
  • 50 g smør
  • 250 g grovt mel
  • 3 egg
  • 1 ts sesamfrø
  • 250 g gulrøtter
  • 150 g squash
  • 3 sjalottløk

SÅDAN GØR DU

  1. Hell varmt vann, romtemperert melk og honning i en bolle. Smuldre opp gjæren og rør den godt inn. La det stå i 5-10 minutter.
  2. Tilsett salt, smør, mel og 1 egg og kna det godt. Del deigen i like deler, form dem til hamburgerbrød og legg dem på et bakepapir strødd med mel. La dem stå i ca. 45 minutter i romtemperatur.
  3. Visp melken og eggene og pensle dem på hamburgerbrødene. Dryss sesamfrø over.
  4. Stek hamburgerbrødene i Airfryeren ved 180 grader i 17 minutter.
  5. Riv de skrelte gulrøttene, squashen og sjalottløken i en foodprocessor. Mal hvitløken til en farse i en morter sammen med sennepsfrø og timian.
  6. Bland deretter havregryn, egg, revet ost og ristede pinekjerner i farsen og la den stå i 20 minutter.
  7. Smak til med salt og pepper og form farsen til burgere.
  8. Stek hamburgerne i Airfryeren ved 160 grader i 9 minutter.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 120
  • Fedt: 2.5
  • Kulhydrater: 20.2
  • Protein: 3.5
  • Natrium/Salt: 50
  • Sukker: 2.1
  • Fiber: 2.5
Print opskrift