Vælg en side

Varme flutes i airfryer

Denne opskrift på flutes i airfryer med græsk yoghurt er en hurtig og nem måde at lave lækre, sprøde brød uden gær. Du kan bruge dejen til både flutes og andre former for brød som boller eller bagels. Flutes'ene er perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som en hurtig snack. De kan også bages i en almindelig ovn, hvis du ikke har en airfryer. Opskriften er ideel for små portioner, da den ikke kræver lang hævningstid, og brødet kan varmes op igen dagen efter. Tilsæt gerne revet ost eller friske krydderurter til dejen for ekstra smag.

(4.8/5 - 50 anmeldelser)

Varme flutes i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 23 min
TOTAL TID: 33 min
RET: Brød og bagværk
KØKKEN: Fransk
ANTAL: 2

INGREDIENSER

  • 300 gram græsk yoghurt
  • 225 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • Græsk yoghurt til pensling
  • Sesamfrø til drys

SÅDAN GØR DU

  1. Klip et lille stykke bagepapir til, så det passer til størrelsen på risten eller din airfryers trådkurv.
  2. Del dejen i to og form aflange flutes, der passer med størrelsen på din rist/trådkurv.
  3. Pensl flutes'ene med græsk yoghurt og drys med sesamfrø eller andet drys.
  4. Bag flutes'ene i 15 minutter ved 180 grader.
  5. Vend nu flutes'ene og bag dem yderligere 8-9 minutter.
  6. Dine flutes er færdige når de er sprøde, gyldenbrune og lyder hule når du banker dem under bunden.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 120
  • Fedt: 2.5
  • Kulhydrater: 20.8
  • Protein: 4.2
  • Natrium/Salt: 100
  • Sukker: 2.1
  • Fiber: 1.5
Print opskrift