Quiche i airfryer
Denne lækre quiche lavet i airfryeren kombinerer det bedste fra fransk madlavning med den hurtige tilberedning af en airfryer. Få den perfekte balance mellem smag og praktikalitet. Quichen indeholder flødede æg, saftig skinke og smeltet cheddarost i en flaky pie crust. Det er en perfekt ret til både morgenmad og lunch. Den kan tilberedes uden at skulle varme op hele køkkenet, hvilket gør den ideel for varme dage eller når du ikke har lyst til at bruge meget tid i køkkenet. Opskriften kan tilpasses med forskellige fyld, såsom bacon eller grøntsager, for at give den en personlig twist.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 8 tommer frossen pie crust
- 5 store æg
- ¾ kop tung fløde
- 1 kop hakket skinke
- 1 kop revet cheddarost
- 1/3 kop hakket grøn løg
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
SÅDAN GØR DU
- Placer den frosne pie crust i airfryerens kurv og par-bag ved at luftfryde i 5 minutter ved 175.
- Under tiden pisker du æg i en stor skål og tilsætter tung fløde, hakket skinke, revet cheddarost, hakket grøn løg, salt og peber. Rør det hele godt sammen.
- Når de 5 minutter er gået, fjerner du krogen fra airfryeren og hælder æggeblandingen i.
- Dæk quichen med aluminiumsfolie, så det ikke rører fyldet.
- Luftfryd ved 200 i 35-40 minutter eller indtil æggene er sat. Fjern derefter folien og luftfryd i yderligere 3-4 minutter for at brune krogen og toppen.
- Lad quichen hvile i 5-10 minutter, før den serveres varm.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 220
- Fedt: 14.5
- Kulhydrater: 10.2
- Protein: 12.1
- Natrium/Salt: 350
- Sukker: 2.5
- Fiber: 1.8
Seneste kommentarer