Vælg en side

Pølsepinde i airfryer

Pølsemix i airfryer er en nem og lækker fastfood-ret, der kombinerer sprøde pommes frites med ristede pølser og friske løg. Denne opskrift er perfekt til en hurtig og mættende måltid, der kan tilberedes på få minutter. Ved at bruge en airfryer, kan du opnå en sprød overflade uden at skulle bruge meget fedt. Opskriften er fleksibel, så du kan tilpasse den efter dine personlige smagspræferencer, f.eks. ved at bruge karryketchup eller andre toppings. Pølsemix er en klassiker fra grillbarer, men med airfryeren kan du nu lave den hjemme på en brøkdel af tiden.

(4.3/5 - 120 anmeldelser)

Pølsepinde i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 20 min
TOTAL TID: 35 min
RET: Snacks & småretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 800 g frosne pommes frites
  • 2 stk løg
  • 1 pakke wienerpølser (6-8 stk)
  • 2 dl ketchup eller karryketchup

SÅDAN GØR DU

  1. Kom de frosne pommes frites i airfryerskuffen og tilbered ved 180 °C i ca. 10 minutter.
  2. Skær pølserne i skiver på ca. 2 cm.
  3. Tilsæt pølserne til airfryerskuffen og tilbered ved 180 °C i yderligere 8-10 minutter, indtil pommes fritesene er sprøde og pølserne har stegeskorpe.
  4. Ryst gerne skuffen 1-2 gange undervejs.
  5. Anret pølsemixet på tallerkener og fordel hakkede løg og ketchup på toppen.
  6. Server straks, så pommes fritterne og pølsestykkerne ikke bliver bløde.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 12.5
  • Kulhydrater: 25.8
  • Protein: 8.2
  • Natrium/Salt: 400
  • Sukker: 2.5
  • Fiber: 2.1
Print opskrift