Vælg en side

Paneret fiskefilet i airfryer

Denne opskrift på paneret fisk i airfryer giver dig en sund og sprød ret uden brug af meget olie. Fisken bliver saftig indeni og sprød udenpå, hvilket gør den til en perfekt middag eller weekendservering med venner og familie. Opskriften er hurtig og nem at følge, og fisken kan serveres med frisk citron for ekstra smag. Du kan også tilføje en salat eller andre sideretter efter ønske. Denne ret er ideel for børnefamilier eller til dagene, hvor der skal gå stærkt.

(4.5/5 - 135 anmeldelser)

Paneret fiskefilet i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 12 min
TOTAL TID: 27 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 400 g paneret fisk
  • 1 dl mel
  • 2 dl breadcrumbs
  • 2 æg
  • Salt
  • Peber
  • Citron til servering

SÅDAN GØR DU

  1. Tøm fisken og krydr med salt og peber.
  2. Dyp fisken i mel, så i æg og til sidst i breadcrumbs.
  3. Placer fisken i airfryeren i et enkelt lag.
  4. Tilbered i airfryeren ved 200 grader i 10-12 minutter, indtil fisken er gylden og sprød.
  5. Server med citron og evt. en salat.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 1
  • Kulhydrater: 20
  • Protein: 12
  • Natrium/Salt: 200
  • Sukker: 0.5
  • Fiber: 1
Print opskrift