Nuggets med grøntsager i airfryer
Denne opskrift på blomkålsnuggets med cornflakes i airfryer er en lækker måde at spise grøntsager på. Nuggetsene er sprøde på ydersiden og bløde på indersiden, og de er perfekte som snack eller tilbehør til måltider. Du kan servere dem med en hjemmelavet dressing eller sammen med tomatketchup, aioli eller raita. Opskriften er let at følge og kræver kun lidt forberedelsestid. Blomkålsnuggets er en sjov og anderledes måde at servere grøntsager på, og de er sikkert et hit hos både børn og voksne. Du kan tilberede dem uden fedtstof, men en lille smule rapsolie eller smørspray kan gøre paneringen endnu mere sprød og gylden.
(4.5/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1 mellemstor blomkål
- 200 g cornflakes
- 1 tsk salt
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk stødt sort peber
- 2 dl hvedemel
- 1 dl koldt vand
- 200 g græsk yoghurt 10%
- Frisk dild
SÅDAN GØR DU
- Skyl blomkålen under koldt vand, og skær stokken og bladene af. Del blomkålen i mindre buketter, og skær stokken af hver enkelt buket.
- Knus cornflakesene i en frysepose eller blend dem i en foodprocessor. Rør de knuste cornflakes sammen med alle krydderierne.
- Pisk mel og vand sammen i en lille røreskål. Konsistensen skal være forholdsvis tyk.
- Dyp alle blomkålsbuketterne i den tykke dej, og vend dem herefter i de knuste cornflakes.
- Placer de panerede nuggets ovenpå grillpladen i airfryeren, og spray dem med lidt rapsolie.
- Tilbered dem i airfryeren i ca. 15 minutter ved 180° grader, eller til paneringen er gylden og sprød.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 182
- Fedt: 2.9
- Kulhydrater: 20.5
- Protein: 5.5
- Natrium/Salt: 200
- Sukker: 3.5
- Fiber: 4.5
Seneste kommentarer