Vælg en side

Muffin i airfryer

Disse luftige muffins er perfekte til en hurtig snack eller som en del af morgenmaden. De er lette at lave i airfryeren, hvilket giver en skøn, sprød overflade og en blød inderside. Tilsæt chokoladechips for en ekstra lækker oplevelse.

(4.8/5 - 150 anmeldelser)

Muffin i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 15 min
TOTAL TID: 25 min
RET: Søde sager og desserter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 6

INGREDIENSER

  • 1 ½ kop hvedemel
  • 1/2 kop sukker
  • 1/2 teskefuld bagepulver
  • 1/2 teskefuld natron
  • 1/4 teskefuld salt
  • 1/2 kop mælk
  • 1/4 kop olie
  • 1 stort æg
  • 1 teskefuld vaniljeekstrakt
  • 1/2 kop chokoladechips

SÅDAN GØR DU

  1. Bland hvedemel, sukker, bagepulver, natron og salt i en skål.
  2. Bland mælk, olie, æg og vaniljeekstrakt i en anden skål.
  3. Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og rør indtil de er kombineret.
  4. Fold chokoladechipsene ind.
  5. Hæld dejen i muffinforme og fyld dem 2/3 op.
  6. Placer muffinbægerne i airfryeren og tilbered i 12-15 minutter.
  7. Lad dem køle af, før de tages ud af formene.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 8.5
  • Kulhydrater: 35.2
  • Protein: 3.5
  • Natrium/Salt: 150
  • Sukker: 15.1
  • Fiber: 1.2
Print opskrift