Vælg en side

Medister i airfryer

Denne opskrift viser, hvordan du kan tilberede en lækker medisterpølse i en airfryer. Medister er en klassisk dansk ret, der består af svinekød. Ved at bruge en airfryer får du en sprød overflade og et saftigt indre uden at skulle bruge meget olie.

(4.5/5 - 120 anmeldelser)

Medister i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 20 min
TOTAL TID: 35 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1 stk medisterpølse
  • 1 spsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 pakke bacon (valgfrit)

SÅDAN GØR DU

  1. Fjern medisteren fra køleskabet og lad den nå stuetemperatur.
  2. Prik små huller i medisterpølsen med en gaffel.
  3. Placer medisterpølsen i airfryerens kurv.
  4. Tilbered medisteren ved 180 grader.
  5. Vend pølsen halvvejs gennem tilberedningen.
  6. Medisteren er færdig, når den får en gyldenbrun farve.
  7. Lad medisteren hvile før servering.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 200
  • Fedt: 15
  • Protein: 20
  • Natrium/Salt: 400
Print opskrift