Vælg en side

Kyllingenuggets i airfryer

Kyllingenuggets i airfryer er en sundere version af den klassiske fastfood-ret. Ved at bruge en airfryer kan du lave sprøde og saftige nuggets med minimalt brug af olie. Opskriften er let at følge og passer perfekt til både børn og voksne. Kyllingenuggets har en lang historie, men blev først populært i midten af det 20. århundrede, da Robert C. Baker udviklede den moderne nugget. I dag kan du lave dine egne nuggets hjemme med forskellige variationer, som krydret eller ostemarineret. Denne opskrift giver dig mulighed for at nyde en lækker og sund ret uden at gå på kompromis med smagen.

(4.5/5 - 120 anmeldelser)

Kyllingenuggets i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 12 min
TOTAL TID: 27 min
RET: Snacks & småretter
KØKKEN: Fastfood/Amerikansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 500 g kyllingebryst
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 æg
  • 3 spsk fløde
  • 1 dl rasp
  • Salt og friskkværnet peber
  • Oliespray

SÅDAN GØR DU

  1. Skær kyllingebrystfileterne i mundrette stykker.
  2. Bland hvedemel med paprika og hvidløgspulver i en dyb tallerken.
  3. Pisk æggene sammen med fløde i en anden dyb tallerken.
  4. Hæld rasp i en tredje tallerken.
  5. Vend kyllingestykkerne først i melblandingen, derefter i æggene og til sidst i rasp.
  6. Læg de panerede kyllingestykker på bagepapir i airfryeren.
  7. Spray med olie og tilbered i 12 minutter ved 180 grader.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 175
  • Fedt: 2.8
  • Kulhydrater: 20.6
  • Protein: 16.3
  • Natrium/Salt: 200
  • Sukker: 0.5
  • Fiber: 0.9
Print opskrift