Vælg en side

Kyllingelår i airfryer tid

Denne opskrift på sprøde kyllingelår i airfryer er en hurtig og nem måde at lave en lækker aftensmad på under 30 minutter. Kombinationen af sprødt ydre og saftigt indre gør dem perfekte til at servere med en lækker dip, salat eller kartofler. Opskriften er ideel til en travl hverdag, hvor tid er en mangelvare. Du kan også tilføje andre krydderier efter smag, som f.eks. timian eller chili. Kernetemperaturen skal være på 82°C for at sikre, at kyllingelårene er gennemstegte og sikre. Denne metode sparer også strøm i forhold til at bruge en traditionel ovn.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Kyllingelår i airfryer tid
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 25 min
TOTAL TID: 35 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 6-8 kyllingelår
  • 1-2 æg
  • 100 g mel
  • 200 g panko eller rasp
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 tsk paprika
  • Olivenolie (valgfrit)

SÅDAN GØR DU

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen - mel, salt, paprika og sort peber.
  2. Vend kyllingelårene i blandingen, dernæst i æggeblandingen og tilsidst i rasp/panko.
  3. Pensl et lag olivenolie på for at få ekstra farve og smag (valgfrit).
  4. Fordel kyllingelårene jævnt i kurven, og tilbered dem ved 200°C i ca. 25 minutter.
  5. Tjek, at de har en kernetemperatur på 82°C inde ved benet.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 165
  • Fedt: 3.5
  • Protein: 30.5
  • Natrium/Salt: 250
Print opskrift