Kyllingefilet i bacon i airfryer
Denne opskrift på kyllingefilet i bacon i airfryer er en lækker og nem måde at tilberede en saftig og mørt hovedret på. Ved at bruge airfryeren opnår du en sprød stegeskorpe uden at skulle bruge meget olie. Fyldet med soltørrede tomater, hvidløg og persille giver en dejlig smag til kyllingen, mens baconen tilfører en sprød og salt overflade. Opskriften er perfekt for en travl hverdag eller en weekendmiddag med familien. Du kan let tilpasse antallet af portioner og tilføje dine egne favoritkrydderier for at give retten en personlig touch.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 4 kyllingebrystfileter
- 12 skiver bacon
- 1 citron, fintrevet skal
- 3 fed hvidløg, presset
- 100 g soltørrede tomater, grofthakkede
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 håndfuld basilikum, finthakket
- 50 g parmesan, fintrevet
- Salt og friskkværnet peber
- Rapsolie til stegning
SÅDAN GØR DU
- Trim kyllingebrystfileterne for evt. sener.
- Bland alle ingredienser til fyldet sammen i en lille røreskål, og smag til.
- Skær et dybt snit ind i siden på hver kyllingebrystfilet, uden at skære helt igennem.
- Fordel fyldet i lommen på hver kyllingebrystfilet.
- Svøb stramt baconskiver rundt om kyllingebrystfileterne.
- Sprøjt lidt rapsolie ovenpå kyllingebrystfileterne.
- Placer kyllingebrystfileterne direkte ovenpå risten i airfryerkurven.
- Indstil airfryeren til 180 grader og steg kyllingebrystfileterne i ca. 15-18 minutter, eller til kødet har en kernetemperatur på 70-75 grader.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 165
- Fedt: 3.5
- Kulhydrater: 0.5
- Protein: 30.5
- Natrium/Salt: 250
- Sukker: 0.5
- Fiber: 0.2
Seneste kommentarer