Vælg en side

Kyllingefilet i airfryer

Kyllingebryst i airfryer er en sund og nem måde at tilberede en lækker hovedret. Opskriften giver dig saftige og møre kyllingebryst med en sprød overflade uden at bruge meget fedt. Du kan servere det med en række tilbehør som hasselback kartofler eller grønsager for at skabe et afbalanceret måltid. Airfryeren sikrer en ensartet tilberedning og reducerer tilberedningstiden betydeligt sammenlignet med en traditionel ovn. Denne opskrift er perfekt for en travl hverdag, hvor du ønsker at nyde en sund og velsmagende måltid på kort tid.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Kyllingefilet i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 20 min
TOTAL TID: 30 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: International
ANTAL: 2

INGREDIENSER

  • 2 kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • Salt
  • 1 tsk soja (valgfrit)

SÅDAN GØR DU

  1. Rens og tør kyllingebrysterne. Fjern evt. uønsket fedt.
  2. Bland olivenolie, paprika og salt i en lille skål. Tilsæt soja hvis ønsket.
  3. Pensl kyllingebrysterne med marinaden og lad dem trække i 5 minutter.
  4. Placer kyllingebrysterne i airfryerens kurv uden at overlappe.
  5. Tilbered ved 180°C i 20 minutter eller indtil kernetemperaturen er 75°C.
  6. Lad kyllingen hvile i 5 minutter før servering.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 165
  • Fedt: 3.6
  • Protein: 31.4
  • Natrium/Salt: 250
Print opskrift