Vælg en side

Kalkun i airfryer

Denne opskrift på kalkunbryst i airfryer giver en saftig og velsmagende ret, der er nem at lave. Kalkunbrystet marineres med hvidløg og persille, og dækkes med serranoskinke for at undgå tørt kød. Opskriften er beregnet til fire personer og kan serveres med kartoffelmuffins og en sund brocolisalat. Tilberedningen i airfryeren sikrer en jævn og sprød skorpe uden at skulle bruge lang tid i køkkenet. Du kan også tilberede lidt bagekartofler sammen med kalkunkødet, hvis der er plads i airfryeren.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Kalkun i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 25 min
TOTAL TID: 40 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: International
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 700 g kalkunbryst
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 fed hvidløg
  • 3 spsk persille
  • Salt og friskkværnet peber
  • 5 skiver Serranoskinke

SÅDAN GØR DU

  1. Skær kalkunbrystet til i ønsket størrelse.
  2. Bland olivenolie, presset hvidløg og finthakket persille i en skål.
  3. Rids kalkunbrystet i ruder på oversiden og fordel marinaden.
  4. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. Læg skiver af serrano skinke over kalkunfileten.
  6. Læg kødet på risten i airfryeren og tilbered ved 175 grader i 45 minutter.
  7. Vend eventuelt brystet halvvejs gennem tilberedningen for jævn tilberedning.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 3.5
  • Protein: 25
  • Natrium/Salt: 250
Print opskrift