Vælg en side

Kalkun bacon i airfryer

Denne opskrift kombinerer saftigt kalkunbryst med sprød bacon i en lækker roulade, tilberedt i airfryeren. Det er en perfekt ret til selskaber eller specielle lejligheder. Kalkunbrystet rulles med philadelphiaost og bacon, hvilket giver en smagfuld og visuelt appellerende ret. Tilberedningstiden er relativt kort, og resultatet er både saftigt og sprødt. Opskriften er let at følge og kan tilpasses efter personlige smagpræferencer.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Kalkun bacon i airfryer
FORB. TID: 20 min
TILB. TID: 45 min
TOTAL TID: 65 min
RET: Morgenmad
KØKKEN: International
ANTAL: 6

INGREDIENSER

  • 1 kg kalkunbryst
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 3 spsk philadelphiaost
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

SÅDAN GØR DU

  1. Skær kalkunbrystet ud til en stor firkant på ca. 1½ til 2 cm tykkelse.
  2. Smør philadelphiaosten på kalkunbrystet og drys med salt og peber.
  3. Rul kalkunbrystet stramt sammen og rul baconskiver omkring.
  4. Bind rouladen stramt med bomuldssnor.
  5. Læg rouladen i airfryeren og tilbered ved 190 grader i 30 minutter.
  6. Vend rouladen og tilbered yderligere i 15 minutter.
  7. Tjek kernetemperaturen; den skal være på 70 grader. Tilføj 5 minutters intervaller hvis nødvendigt.
  8. Lad rouladen trække nogle minutter og skær derefter i skiver.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 6.5
  • Kulhydrater: 0.5
  • Protein: 20.5
  • Natrium/Salt: 250
  • Sukker: 0.2
  • Fiber: 0.1
Print opskrift