Vælg en side

Gulerodschips i airfryer

Gulerodschips lavet i airfryer er en lækker og sund snack, der kan tilberedes på blot få minutter. De er perfekte til at reducere madspild, da de kan laves af gulerodsskræller, som ellers ville blive smidt ud. Chipsene bliver sprøde og crunchy og kan nydes som de er eller dyppet i en lækker dip som aioli eller chilimayo. De kan også bruges som garniture på smørrebrød eller i en hotdog. Opskriften er nem at følge og kræver kun få ingredienser. Gulerodschips er en god måde at få børn til at spise mere grønt, og de er også en dejlig snack for voksne. Tilberedningstiden er kort, og resultatet er altid lækre, sprøde chips.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Gulerodschips i airfryer
FORB. TID: 2 min
TILB. TID: 10 min
TOTAL TID: 12 min
RET: Snacks & småretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 1

INGREDIENSER

  • 130 g gulerodsskræller
  • 1-2 spsk raps- eller solsikkeolie
  • groft salt

SÅDAN GØR DU

  1. Vask og skrub gulerødderne grundigt, og tør skrællerne med et viskestykke eller køkkenrulle.
  2. Kom gulerodsskrællerne i en pose og tilsæt olie. Ryst posen godt for at fordele olien.
  3. Fordel gulerodsskrællerne i airfryerens trådkurv eller på risten, og drys med lidt salt.
  4. Tilbered gulerodsskrællerne ved 180 grader i ca. 8-10 minutter. Ryst trådkurven flere gange undervejs for at sikre jævn tilberedning.
  5. Gulerodschipsene er færdige, når de er sprøde. Pas på, de ikke bliver for mørke.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 25
  • Fedt: 0.5
  • Kulhydrater: 5.5
  • Protein: 0.5
  • Natrium/Salt: 50
  • Sukker: 2.5
  • Fiber: 1.5
Print opskrift