Vælg en side

Frossen flæskesteg i airfryer

Denne opskrift på frossen flæskesteg i airfryer giver dig en saftig og lækker steg med sprøde svær. Metoden er genial, da den sikrer en perfekt tilberedning uden at skulle bruge ovnen. Flæskestegen bliver endnu mere saftig og smagfuld end traditionelt stegt i ovn, og det er også en god måde at frigøre plads i ovnen til andre retter. Opskriften er let at følge og kræver kun lidt forberedelse. Du kan bruge den til både hverdagsmad og som en del af en større middag. Tilberedningstiden er kortere end i en traditionel ovn, hvilket gør det til en perfekt ret for en travl dag.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Frossen flæskesteg i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 75 min
TOTAL TID: 90 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1,5 kg frossen flæskesteg (svinekam)
  • Salt
  • Vand (til sovs)

SÅDAN GØR DU

  1. Tø flæskestegen op, hvis den er frossen.
  2. Rids flæskestegens fedtlag helt igennem uden at skære ned i kødet.
  3. Gnid salt godt mellem sværene og på kødet.
  4. Læg flæskestegen i airfryerkurven med sværene opad.
  5. Hæld lidt vand i bunden af kurven til sovs.
  6. Steg flæskestegen ved 180 grader i 60 minutter.
  7. Skru op på 200 grader og fortsæt indtil sværene er sprøde, ca. 10-15 minutter.
  8. Tjek kernetemperaturen, som skal være på ca. 65 grader.
  9. Lad stegen hvile i 10 minutter før servering.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 197
  • Fedt: 12.5
  • Protein: 20.5
  • Natrium/Salt: 400
Print opskrift