Frosne pølsehorn i airfryer
Denne opskrift på pølsehorn i airfryer er en nem og hurtig måde at tilberede lækre pølsehorn på. Ved at bruge færdiglavet pølsehornsdej kan du spare tid i køkkenet. Pølsehornene bliver sprøde og gyldne uden at skulle vende dem under bagningen, takket være airfryerens cirkulerende varm luft. Du kan servere dem med ketchup eller sennep som dyppelse. Opskriften er perfekt til en travl morgen eller som snack til en fødselsdag. Pølsehornene kan også fryses ned og bages når som helst.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 325 g pølsehornsdej
- 8 brunchpølser
- 8 tsk ketchup
- 1 æg
- Sesamfrø
SÅDAN GØR DU
- Folde pølsehornsdejen ud på køkkenbordet.
- Del dejen i 8 trekantede stykker.
- Smør en lille teske ketchup på hver trekant.
- Læg en brunchpølse i den brede ende af hver trekant.
- Rul pølsehornet sammen og læg det på bagepapir i airfryeren.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
- Bag pølsehornene i airfryeren ved 180 grader i ca. 12 minutter.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 250
- Fedt: 12.5
- Kulhydrater: 25.5
- Protein: 8.5
- Natrium/Salt: 350
- Sukker: 2.5
- Fiber: 1.5
Seneste kommentarer