Frittata med spinat i airfryer
Denne opskrift på frittata med spinat i airfryer er en hurtig og sund måde at lave en lækker italiensk ret på. Frittata er en populær variant af omelet, der kan tilberedes med forskellige fyld. Her bruges frisk spinat, rødløg, peberfrugt og fetaost til at give en cremet og smagfuld oplevelse. Opskriften er ideel til både frokost og aftensmad og kan serveres med brød eller en frisk salat. Frittata er en fleksibel ret, der kan tilpasses efter smag og tilgængelige ingredienser. Den kan laves vegetarisk eller med tilføjelse af kød efter ønske. Airfryeren gør det nemt at tilberede uden at skulle forvarme eller bruge en traditionel ovn.
(4.5/5 - 50 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 6 æg
- 100 g frisk spinat
- 1 lille rødløg, skåret i skiver
- 150 g fetaost, skåret i små firkanter
- ½ peberfrugt, skåret i skiver
- Salt og peber
SÅDAN GØR DU
- Skyl spinaten grundigt, så den er fri for jord, og lad den dryppe af.
- Klip et stykke bagepapir til, så det passer med risten/trådkurven på din airfryer.
- Slå æggene ud på bagepapiret uden at piske dem.
- Fordel spinaten på æggene. Skær rødløg og peberfrugt i skiver og fordel nu grøntsagerne på toppen.
- Skær feta i små firkanter og drys på toppen. Krydr godt med salt og peber.
- Bag omeletten i airfryeren ved 185 grader i ca. 10-12 minutter. Tjek omeletten og hold øje med den ikke bliver for mørk.
- Sænk temperaturen til 180 grader og giv den nu 5-7 minutter, eller til æggene er stivnet.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 140
- Fedt: 7.5
- Kulhydrater: 2.5
- Protein: 12.5
- Natrium/Salt: 250
- Sukker: 0.5
- Fiber: 1.2
Seneste kommentarer