Flutes i airfryer
Denne opskrift på flutes i airfryer er en nem og hurtig måde at lave lækre brød uden gær. Brugen af græsk yoghurt giver en saftig og svampet konsistens, mens bagepulver sikrer en dejlig sprødhed uden hævning. Opskriften er perfekt til dem, der har en rest yoghurt til overs og ønsker at bage en lille portion brød. Flutes'ene kan også bages i en almindelig ovn, hvis du ikke har en airfryer. De er ideelle som tilbehør til aftensmad eller som en hurtig snack. Du kan tilsætte revet ost eller friske krydderurter til dejen for at give det en ekstra smag. Flutes'ene er bedst på bagedagen, men de kan også lunes i airfryeren eller mikroovnen dagen efter.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 300 gram græsk yoghurt
- 225 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- Græsk yoghurt og sesamfrø til pensling
SÅDAN GØR DU
- Hæld yoghurten i en skål og bland hvedemel med bagepulver og salt.
- Ælt dejen godt sammen og tilsæt mel, lidt efter lidt, til dejen kan slippe skål og fingre.
- Del dejen i to og form aflange flutes.
- Pensl flutes'ene med græsk yoghurt og drys med sesamfrø.
- Bag flutes'ene 15 minutter ved 180 grader.
- Vend nu flutes'ene og bag dem yderligere 8-9 minutter.
- Flutes'ene er færdige når de er sprøde, gyldenbrune og lyder hule når du banker dem under bunden.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 150
- Fedt: 2.5
- Kulhydrater: 25
- Protein: 5
- Natrium/Salt: 100
- Sukker: 2
- Fiber: 1.5
Seneste kommentarer