Vælg en side

Flæskesteg i holms airfryer

Flæskesteg i airfryer er en fantastisk måde at tilberede denne klassiske danske ret på. Ved at bruge en airfryer kan du opnå både mørt kød og sprøde svær på kort tid. Opskriften er enkel og kræver kun lidt forberedelse. Flæskestegen tilberedes ved at ridses og saltes, hvorefter den lægges i airfryeren. Tilberedningstiden er kortere end i en traditionel ovn, hvilket gør det til en perfekt ret for en travl dag eller til jul. Du kan også bruge skyen fra tilberedningen til at lave en lækker flæskestegssauce. Tilbehør som lun rødkål eller frisk rødkålssalat med blåbær og citrus passer perfekt til denne ret.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Flæskesteg i holms airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 75 min
TOTAL TID: 90 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1.2 kg flæskesteg
  • Groft salt
  • 2 dl vand (til sauce)

SÅDAN GØR DU

  1. Rids sværene helt ned til fedtet og salt godt mellem dem.
  2. Læg stegen i airfryeren, så den ligger lige og jævnt.
  3. Hæld 2 dl vand i bunden af airfryeren, hvis du ønsker at lave sauce.
  4. Tilbered stegen i 60 minutter ved 180°.
  5. Skru op til 200° og tilbered yderligere 10-15 minutter, eller indtil sværene er sprøde.
  6. Tjek kernetemperaturen; den skal være mellem 65-70°.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 18.5
  • Kulhydrater: 0.5
  • Protein: 20.2
  • Natrium/Salt: 350
  • Sukker: 0.2
  • Fiber: 0.1
Print opskrift