Donuts i airfryer
Denne opskrift på airfryer donuts giver dig mulighed for at nyde lækre, sunde donuts uden det dybe friture. Donutsene er gærhævet og bløde, ligesom de dybfriturede, men uden olie og kalorier. De kan glaseres med en lækker glasur eller pensles med smeltet smør og drys med kanel-sukker. Perfekt til en sundere dessert eller snack.
(4.8/5 - 250 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 2 cups + 3 tbsp (280g) all-purpose flour
- 3 tbsp (40g) white granulated sugar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 egg
- ½ cup (120g) whole milk
- 3 tbsp (⅓ stick / 45g) unsalted butter, melted
- 2 tsp (1 packet / 7g) dried yeast
- Melted butter for brushing
- Powdered sugar for glaze (optional)
- Vanilla extract for glaze (optional)
SÅDAN GØR DU
- Bland mel, sukker, salt og muskatnød i en stor skål.
- Tilsæt mælk, æg, smeltet smør og gær. Ælt dejen på en flad overflade i 10 minutter eller brug en standmixer på høj hastighed i 3 minutter.
- Overfør dejen til en smurt skål, dæk den til og lad den hæve i 2 timer.
- Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 1 tomme og skær donut-former ud.
- Læg donuts på bagepapir, pensl med smeltet smør og lad dem hæve igen i 45 minutter.
- Tilbered donuts i airfryeren ved 180 °C (350 °F) i 3 minutter.
- Tilbered glasur ved at blande smeltet smør, varm mælk, sukker og vaniljeekstrakt. Dypp donuts i glasur eller pensl med smeltet smør og drys med kanel-sukker.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 120
- Fedt: 3.5
- Kulhydrater: 22.1
- Protein: 2.5
- Natrium/Salt: 50
- Sukker: 6.2
- Fiber: 0.5
Seneste kommentarer