Vælg en side

Butterdejsstænger i airfryer

Denne opskrift på sprøde butterdejsstænger i airfryeren er en nem og lækker snack, der kan serveres til mange lejligheder. Med sin sprøde butterdej og ostfyld er det en perfekt kombination af teksturer og smag. Opskriften er let at følge, og stængerne kan tilberedes hurtigt i airfryeren. De er ideelle som en hurtig snack eller som forret til en buffet. Du kan også tilpasse fyldet efter eget ønske med andre oster eller ingredienser som pesto eller spinat.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Butterdejsstænger i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 12 min
TOTAL TID: 22 min
RET: Brød og bagværk
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 24

INGREDIENSER

  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg sammenpisket
  • 4 spsk sesamfrø
  • 80 g revet cheddarost

SÅDAN GØR DU

  1. Rul butterdejen ud på bagepapir.
  2. Pensl dejen med sammenpisket æg.
  3. Dryss sesamfrø over dejen.
  4. Vend dejen rundt og pensl med æg igen.
  5. Dryss revet cheddarost over.
  6. Skær dejen i tynde skiver og twist dem rundt om sig selv.
  7. Læg stængerne på bagepapir i airfryeren.
  8. Tilbered i 12 minutter ved 180 grader.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 15.5
  • Kulhydrater: 20.8
  • Protein: 4.2
  • Natrium/Salt: 200
  • Sukker: 1.5
  • Fiber: 1.1
Print opskrift