Vælg en side

Brownie i airfryer

Denne brownie lavet i airfryeren kombinerer dekadent chokolade med himmelsk saltkaramel, hvilket skaber en rig og afbalanceret smagsoplevelse. Airfryeren giver en perfekt jævn varmefordeling, hvilket resulterer i en sprød overflade og en blød indre. Opskriften er enkel og hurtig at tilberede, hvilket gør den perfekt til pludselige cravings eller sidste-minuts middagsselskaber. Den intense smag af chokolade suppleres vidunderligt af karamels søde, let salte nuancer, hvilket efterlader dig med en uimodståelig trang til mere. Denne dessert er både imponerende og let at lave, hvilket gør den ideel for både nybegyndere og erfarne bagere.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Brownie i airfryer
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 20 min
TOTAL TID: 35 min
RET: Søde sager og desserter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 6

INGREDIENSER

  • 200 g mørk bagechokolade
  • 110 g smør
  • 200 g lysebrunt sukker
  • 2 store æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
  • 3 spsk kakaopulver
  • 65 g mel til alle formål
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl mælkechokoladestykker (valgfrit)
  • Saltkaramel sauce (til servering)

SÅDAN GØR DU

  1. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smørret ved svag varme i en gryde.
  2. Lad chokolade-smør-blandingen køle af til stuetemperatur.
  3. Pisk æg og sukker med en håndmikser, til det bliver skummende.
  4. Bland vanilje og chokolade-smør-blandingen i.
  5. Sigt kakaopulver, mel og salt i, og vend det i.
  6. Vend til sidst chokoladestykkerne i, hvis du bruger dem.
  7. Hæld dejen i en smurt gryde, der passer til din airfryer.
  8. Bag i ca. 20 minutter ved 160 grader Celsius.
  9. Brownien er færdig, når toppen er skinnende, og kanterne er færdigbagte.
  10. Lad den køle af og server med saltkaramel sauce.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 12.5
  • Kulhydrater: 30.2
  • Protein: 3.5
  • Natrium/Salt: 50
  • Sukker: 20.1
  • Fiber: 2.1
Print opskrift