Vælg en side

Bagte kartofler i airfryer

Bagte kartofler i airfryer er en nem og lækker måde at tilberede kartofler på. De bliver sprøde udenpå og bløde indeni. Opskriften er perfekt til både hverdag og selskaber. Kartoflerne kan serveres med persillesmør eller en hvidløgsdressing for at give dem ekstra smag. Tilberedningstiden er kortere end i en traditionel ovn, hvilket gør det til en hurtig og praktisk ret. Bagekartofler er også en sund mulighed, da de indeholder mange næringsstoffer som kulhydrater, fibre og vitaminer.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Bagte kartofler i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 50 min
TOTAL TID: 60 min
RET: Tilbehør
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 storebagekartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • Flagesalt

SÅDAN GØR DU

  1. Vask bagekartoflerne og tør dem af.
  2. Skær et tyndt snit af bunden af hver kartoffel, så de kan stå jævnt.
  3. Skær et kryds i toppen af hver kartoffel.
  4. Pensl kartoflerne med olivenolie og drys med flagesalt.
  5. Læg kartoflerne på risten i airfryeren.
  6. Tilbered kartoflerne ved 180 grader i 50 minutter. Ryst bakken et par gange undervejs.
  7. Tjek, om kartoflerne er gennembagte ved at prikke i dem.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 110
  • Fedt: 0.2
  • Kulhydrater: 24.5
  • Protein: 2.5
  • Natrium/Salt: 5
  • Sukker: 1.5
  • Fiber: 2.1
Print opskrift