Vælg en side

Bage franskbrød i airfryer

Franskbrød bagt i airfryeren er en dejlig og nem måde at tilberede et klassisk franskbrød på. Opskriften giver et sprødt ydre og et blødt indre, perfekt til morgenmad eller eftermiddagskaffe. Brødet kan let tilberedes i en airfryer, hvilket gør det til en hurtig og praktisk løsning for dem, der ønsker at bage hjemme uden at bruge en traditionel ovn. Denne opskrift giver to brød, og den anden dej kan gemmes i køleskabet til senere brug. Du kan også forme dejen til boller eller mini flutes, hvis du ønsker variation. Brødet er let at tilberede og kræver kun en kort forberedelsestid, hvilket gør det ideelt til en travl dag.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Bage franskbrød i airfryer
FORB. TID: 30 min
TILB. TID: 25 min
TOTAL TID: 55 min
RET: Brød og bagværk
KØKKEN: Fransk
ANTAL: 2

INGREDIENSER

  • 500 gram Hvedemel
  • 4 dl Mælk
  • 20 gram Gær
  • 1 spsk Olie
  • 100 gram Havregryn
  • 1 tsk Sukker
  • 1 tsk Salt

SÅDAN GØR DU

  1. Lun mælken op til fingervarm temperatur i en lille gryde.
  2. Rør gær og sukker ud i mælken. Tilsæt herefter olie og havregryn og rør rundt.
  3. Bland hvedemel og salt og rør det i mælkeblandingen lidt ad gangen.
  4. Ælt dejen i en røremaskine eller i hånden.
  5. Læg dejen til hævning i en skål i ca. 30 minutter.
  6. Del dejen i to og form et brød. Læg det på bagepapir i airfryeren.
  7. Lad brødet hæve yderligere 30 minutter.
  8. Skær et par snit i dejens top og pensl den derefter med mælk.
  9. Bag brødet i airfryeren ved 170 grader i 15 minutter.
  10. Vend brødet og bag yderligere 10 minutter.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 3.5
  • Kulhydrater: 45
  • Protein: 8
  • Natrium/Salt: 200
  • Sukker: 2
  • Fiber: 2.5
Print opskrift