Vælg en side

Airfryer stek

Denne opskrift viser, hvordan du kan tilberede en lækker flanksteak i airfryeren. Flanksteaken bliver mørt og smagfuldt, og metoden er både hurtig og nem. Du kan vælge at marinere kødet i forvejen for at forhøje smagen. Tilberedningstiden er kort, og resultatet er en saftig steak, der kan serveres til mange forskellige retter, som f.eks. kold kartoffelsalat. Airfryeren giver en unik mulighed for at tilberede steak uden den store oprydning, og det er en perfekt løsning til en travl hverdag.

(4.5/5 - 50 anmeldelser)

Airfryer stek
FORB. TID: 15 min
TILB. TID: 14 min
TOTAL TID: 29 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: International
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 1 flanksteak (ca. 750 gram)
  • Marinade (evt. færdigmarineret)
  • Salt
  • Peber
  • Vand (til sovs)

SÅDAN GØR DU

  1. Marinér evt. kødet nogle timer i forvejen.
  2. Lad flanksteaken temperere ½ time på køkkenbordet.
  3. Læg din flanksteak direkte på risten/i airfryerens trådkurv.
  4. Hæld evt. lidt vand i bunden hvis du ønsker stegesky til sovs.
  5. Steg kødet ca. 14-15 minutter ved 200 grader. Vend undervejs.
  6. Lad flanksteaken hvile 5-10 minutter, før du udskærer den i tynde skiver.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 3.5
  • Protein: 25
  • Natrium/Salt: 50
Print opskrift