Vælg en side

Airfryer pølser

Denne opskrift på pølsemix i airfryer er en klassisk dansk fastfood-ret, der kombinerer sprøde pommes frites med ristede pølser og friske løg. Det er en hurtig og nem måde at tilberede en lækker og mættende ret på få minutter. Pølsemix er perfekt til en travl hverdag eller som en hurtig snack. Du kan variere opskriften ved at bruge forskellige slags pølser eller tilføje andre toppings som karryketchup eller creme fraiche. Opskriften er også ideel til at bruge rester af pølser eller andre tilbehør, hvilket gør den til en praktisk og bæredygtig valg.

(4.5/5 - 120 anmeldelser)

Airfryer pølser
FORB. TID: 5 min
TILB. TID: 10 min
TOTAL TID: 15 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4-6 wienerpølser
  • 800 g frosne pommes frites
  • 2 stk løg, finthakkede
  • 2 dl ketchup (evt. karryketchup)

SÅDAN GØR DU

  1. Kom de frosne pommes frites i airfryerskuffen og tilbered ved 180 °C i ca. 10 minutter.
  2. Skær pølserne i skiver á ca. 2 cm.
  3. Tilsæt pølserne til airfryerskuffen, og tilbered ved 180 °C i yderligere 8-10 minutter, indtil pommes fritesene er sprøde og pølserne har stegeskorpe.
  4. Ryst gerne skuffen 1-2 gange undervejs.
  5. Anret pølsemixet på 4 tallerkener og fordel hakkede løg og ketchup på toppen.
  6. Server straks, så pommes frites og pølsestykker ikke bliver bløde.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 120
  • Fedt: 3.5
  • Kulhydrater: 20.5
  • Protein: 5.2
  • Natrium/Salt: 250
  • Sukker: 1.5
  • Fiber: 1.2
Print opskrift