Vælg en side

Airfryer pølsemix

Pølsemix i airfryer er en klassisk dansk ret, der kombinerer sprøde pommes frites, saftige pølser og friske løg. Denne opskrift gør det muligt at nyde denne lækre ret hjemme uden at bruge meget olie. Med airfryeren kan du opnå en perfekt balance mellem sprødhed og smag uden at skulle stå ved frituren.

(4.5/5 - 50 anmeldelser)

Airfryer pølsemix
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 18 min
TOTAL TID: 28 min
RET: Snacks & småretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 800 g frosne pommes frites
  • 2 stk løg
  • 1 pakke wienerpølser (6-8 stk)
  • 2 dl ketchup (evt. karryketchup)
  • Salt og peber efter smag

SÅDAN GØR DU

  1. Kom de frosne pommes frites i airfryerskuffen og tilbered ved 180 °C i ca. 10 minutter.
  2. Skær pølserne i skiver á ca. 2 cm.
  3. Tilsæt pølserne til airfryerskuffen, og tilbered ved 180 °C i yderligere 8-10 minutter, indtil pommes fritesene er sprøde og pølserne har stegeskorpe.
  4. Ryst gerne skuffen 1-2 gange undervejs.
  5. Anret pølsemixet på 4 tallerkener og fordel hakkede løg og ketchup på toppen.
  6. Server straks, så pommes frittes og pølsestykker ikke bliver bløde.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 250
  • Fedt: 12.5
  • Kulhydrater: 25
  • Protein: 10
  • Natrium/Salt: 400
  • Sukker: 2
  • Fiber: 2.5
Print opskrift