Vælg en side

Airfryer opskrifter kyllingelår

Denne opskrift på sprøde og saftige kyllingelår i airfryer er en hurtig og nem måde at lave en lækker aftensmad på under 30 minutter. Kombiner saftigt kyllingekød med et sprødt, gyldent skind uden den traditionelle stegning i olie. Denne ret er ideel til en travl hverdagsaften eller som en lækker snack til en hyggelig aften derhjemme. Serveres med dine foretrukne tilbehør som f.eks. friske grøntsager, salat eller kartoffelmos for at fuldende måltidet. Opskriften passer godt til en lækker dip eller som en selvstændig ret.

(4.5/5 - 120 anmeldelser)

Airfryer opskrifter kyllingelår
FORB. TID: 5 min
TILB. TID: 25 min
TOTAL TID: 30 min
RET: Hovedretter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 6-8 kyllingelår
  • 1-2 æg
  • 100 g mel
  • 200 g panko eller rasp
  • 1 teskefuld salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 teskefuld paprika
  • Olivenolie (valgfrit)

SÅDAN GØR DU

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen - mel, salt, paprika og sort peber.
  2. Vend kyllingelårene i blandingen, dernæst i æggeblandingen og tilsidst i rasp/panko.
  3. Pensl et lag olivenolie på for at få ekstra farve og smag (valgfrit).
  4. Fordel kyllingelårene jævnt i kurven, og tilbered dem ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  5. Tilbered dem, indtil de har en kernetemperatur på 82 grader inde ved benet.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 212
  • Fedt: 14.94
  • Kulhydrater: 17.82
  • Protein: 6.35
Print opskrift