Vælg en side

Airfryer omelet

Denne omelet lavet i airfryeren er en mættende og proteinrig morgenmad, der kan tilberedes på blot 8 minutter. Opskriften kombinerer æg med skinke og ost for en smagfuld og let tilberedt ret. Den er perfekt til travle morgener, hvor du kan lave morgenmaden, mens du gør andre ting. Omeletten bliver luftig og kan tilpasses med dine yndlingsingredienser. Du kan tilføje grøntsager eller andre fyld for at gøre den endnu mere varieret. Denne opskrift er enkel og hurtig, hvilket gør den ideel til daglige morgenmåltider.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Airfryer omelet
FORB. TID: 5 min
TILB. TID: 8 min
TOTAL TID: 13 min
RET: Morgenmad
KØKKEN: Fransk
ANTAL: 1

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 50 g skinke i strimler
  • 40 g revet ost (fx emmentaler, cheddar eller havarti)
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 knsp tørret oregano
  • Frisk oregano (evt. til drys)
  • Olivenolie

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg sammen i en skål.
  2. Skær skinken i tynde strimler, hvis ikke allerede, og rør den ind i æggemassen sammen med revet ost.
  3. Tilsæt salt, peber og tørret oregano og rør det godt sammen.
  4. Smør eller spray bunden af airfryer-bageformen med olivenolie.
  5. Hæld æggeblandingen i formen.
  6. Bag omeletten i 8 minutter ved 180 grader.
  7. Tag gryden/formen ud og løsn omeletten fra bunden med en spatel.
  8. Vip den ud og server som den er eller fold den til omelet.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 8.5
  • Kulhydrater: 2.5
  • Protein: 10.5
  • Natrium/Salt: 250
  • Sukker: 1.5
  • Fiber: 0.5
Print opskrift