Vælg en side

Airfryer muffins

Denne opskrift på airfryer muffins er en hurtig og nem måde at lave lækre muffins på. Du kan tilpasse opskriften efter eget ønske ved at tilføje forskellige smagstilføjelser som bær, chokolade eller nødder. Muffinsene bages i airfryeren ved 175 grader i ca. 12-14 minutter, hvilket gør dem til en perfekt snack eller dessert til en travl dag. Du kan også eksperimentere med forskellige bagetider og temperaturer for at få den perfekte konsistens. Airfryeren er ideel til at bage i, da den varmer hurtigt op og bruger mindre strøm end en traditionel ovn. Opskriften giver ca. 8-9 muffins, hvilket er perfekt til en lille samling eller til at have som en hurtig snack på farten.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Airfryer muffins
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 12 min
TOTAL TID: 22 min
RET: Søde sager og desserter
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 8

INGREDIENSER

  • 1 æg
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g smeltet smør eller ½ dl olie
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk eller surmælksprodukt
  • 1 nip salt
  • 1 håndfuld grofthakkede mandler (kan udelades)

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
  2. Tilsæt smeltet smør.
  3. Bland mel, salt og bagepulver og tilsæt det skiftesvis med mælken.
  4. Vend dejen forsigtigt med dejskraber, til den er klumpefri.
  5. Sæt 8-9 muffinsforme i airfryerens trådkurv.
  6. Fyld 8-9 muffinsforme med ca. 2-2½ spsk dej.
  7. Hak mandlerne groft og drys på toppen sammen med lidt perlesukker.
  8. Bag muffinsene ca. 12-14 minutter ved 175 grader varmluft.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 120
  • Fedt: 4.5
  • Kulhydrater: 20.5
  • Protein: 2.5
  • Natrium/Salt: 50
  • Sukker: 10.2
  • Fiber: 0.8
Print opskrift