Vælg en side

Airfryer de brownie

Denne opskrift på brownie i airfryer giver dig en lækker og fudgy dessert med en sprød overflade. Airfryeren sikrer en jævn varmefordeling og en hurtigere bagningstid, hvilket giver dig en virkelig god brownie på en mere bekvem måde. Brownien kan nydes alene eller serveret med vaniljeis eller creme fraiche for en endnu bedre smagsoplevelse. Opskriften er ideel for dem, der ønsker at lave en klassisk dessert uden at skulle bruge en traditionel ovn. Brownien kan også opbevares i køleskabet i op til 3-4 dage, hvilket gør den perfekt til at bage i forvejen.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Airfryer de brownie
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 20 min
TOTAL TID: 30 min
RET: Søde sager og desserter
KØKKEN: Amerikansk
ANTAL: 1

INGREDIENSER

  • 200 g mørk chokolade (minimum 70% kakao)
  • 200 g usaltet smør
  • 250 g sukker
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 1 knivspids havsalt
  • 125 g hvedemel
  • 3 store æg
  • 50 g hakkede valnødder (valgfrit)

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smørret langsomt i en gryde ved lav varme. Hak imens chokoladen groft.
  2. Når smørret er smeltet, fjern gryden fra varmen og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er helt smeltet og massen er glat. Lad det køle lidt af.
  3. I en stor skål, pisk æggene sammen med sukker, vaniljesukker og havsalt, indtil blandingen er lys og luftig.
  4. Tilsæt den afkølede chokolade-smør-blanding til æggemassen, mens du fortsætter med at piske ved lav hastighed. Rør indtil alt er godt blandet.
  5. Sigt hvedemelet i dejen og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber, indtil der ikke er nogen klumper.
  6. Hvis du vil have lidt ekstra crunch i din brownie, tilsæt de hakkede valnødder på dette tidspunkt.
  7. Smør en springform (Ø21 cm) med smør eller dæk den med bagepapir. Hæld dejen i formen og glat overfladen med en dejskraber.
  8. Bag brownien i airfryeren ved 165 grader i cirka 15-20 minutter. Begynd at tjekke efter 10 minutter.
  9. Brownien skal være blød, når du trykker på den, men må ikke være helt flydende. Brug en tandstik for at tjekke – hvis den kommer op uden ubagt dej, er brownien klar.
  10. Tag brownien op af airfryeren og lad den køle af i formen.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 129
  • Fedt: 8.5
  • Kulhydrater: 15.2
  • Protein: 2.3
  • Natrium/Salt: 50
  • Sukker: 10.1
  • Fiber: 1.2
Print opskrift