Vælg en side

Æggemuffins i airfryer

Æggemuffins i airfryer er en hurtig og lækker måde at tilberede morgenmad eller brunch på. Med kun få ingredienser kan du lave disse smagfulde muffins, der er perfekte til at tage med på farten eller nyde hjemme. Opskriften kombinerer æg, bacon og cherrytomater i en sprød og saftig konsistens. Æggemuffins kan opbevares i køleskabet og varmes op i mikrobølgeovnen eller airfryeren, når du har brug for en hurtig snack. Du kan også tilføje andre grøntsager eller ost for at give dem ekstra smag og næring.

(4.8/5 - 120 anmeldelser)

Æggemuffins i airfryer
FORB. TID: 10 min
TILB. TID: 10 min
TOTAL TID: 20 min
RET: Morgenmad
KØKKEN: Dansk
ANTAL: 4

INGREDIENSER

  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 tsk Maizena mel
  • Salt og peber
  • 7 skiver bacon
  • 14 cherrytomater
  • Smør til formene

SÅDAN GØR DU

  1. Smør formene grundigt med smør.
  2. Beklæd formene med baconskiver.
  3. Pisk æg sammen med mælk, salt og peber.
  4. Rør Maizena mel ud i lidt mælk og tilsæt.
  5. Fordel æggemassen i formene og tilsæt cherrytomater.
  6. Bag æggemuffinsene i airfryeren ved 170 grader i 10-12 minutter.
  7. Lad dem køle af, før de tages ud af formene.

Ernæringsoplysninger

  • Kalorier: 140
  • Fedt: 9.5
  • Kulhydrater: 4.2
  • Protein: 10.3
  • Natrium/Salt: 250
  • Sukker: 1.2
  • Fiber: 0.5
Print opskrift