Æbletærte i airfryer
Denne lækre æbletærte lavet i airfryeren kombinerer en sprød tærtebund med søde, bagte æbler og en karamelagtig kondenseret mælk. Opskriften er hurtig og nem at følge, og tærten er perfekt som dessert eller kage til mange gæster. Den kan serveres lun eller afkølet med creme fraiche eller vaniljeis til. Æblerne kan erstattes med andre frugter som pærer eller blommer, hvis det ønskes. Tærten er ret sød, så den rækker langt, og den kan opbevares på køl efter bagning.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 50 g smør
- 20 g sukker
- 75 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 nip salt
- 2 æbler
- 1 spsk citronsaft
- ½ dåse kondenseret mælk (200 g)
SÅDAN GØR DU
- Smelt smørret i mikroovn eller gryde. Rør sukkeret i.
- Bland bagepulver med hvedemelet, og rør det i smørblandingen.
- Saml dejen til en kugle og 'mas' den ud i en tærteform med hænderne.
- Tryk dejen ca. 1 cm op af siderne.
- Vask æblerne og skær dem i smalle skiver. Dryp med citronsaften.
- Hæld kondenseret mælk over æblerne.
- Sæt kagen på risten i din airfryer og bag ved 150°C i 35-45 minutter.
- Tjek kagen undervejs og juster temperaturen hvis nødvendigt.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 120
- Fedt: 3.5
- Kulhydrater: 20.5
- Protein: 1.5
- Natrium/Salt: 50
- Sukker: 10.2
- Fiber: 1.8
Seneste kommentarer