Actifry flæskesteg
Flæskesteg i airfryer er en nem og effektiv måde at tilberede en klassisk dansk ret på. Denne opskrift sikrer dig sprøde svær og en saftig steg, der kan serveres med kartofler og rødkål. Processen er hurtigere end traditionel ovnstegning og giver samme lækre resultater. Du kan også lave en lækker sauce ved at bruge skyen fra tilberedningen.
(4.8/5 - 120 anmeldelser)

INGREDIENSER
- 1.5 kg flæskesteg
- Salt
- Vand (til sauce)
SÅDAN GØR DU
- Læg flæskestegen på et skærebræt og sikr at sværene er skåret helt ned til kødet.
- Dryss groft salt mellem sværene og på kødet. Lad det hvile i 15 minutter.
- Læg flæskestegen i airfryerkurven med sværene opad. Hæld lidt vand i fadet.
- Indstil temperaturen på 180 grader og steg i 60 minutter.
- Skru op på 200 grader og fortsæt i yderligere 10-15 minutter, indtil sværene er sprøde.
- Tjek kernetemperaturen, som skal være mellem 63-65 grader.
- Lad stegen hvile i 10 minutter før servering.
Ernæringsoplysninger
- Kalorier: 197
- Fedt: 15
- Kulhydrater: 1.5
- Protein: 14.4
- Natrium/Salt: 400
- Fiber: 0.2
Seneste kommentarer